Om Dan Sweep A/S

Kai Verner Kristensen havde ikke forestillet sig, at han skulle blive selvstændig, da han uddannede sig til mekaniker, men i dag har han 30 feje- 8 brøndrensningsbiler, og 3 vandingsbiler kørende.

En stribe af tilfældigheder gjorde Kai Verner Kristensen til selvstændig entreprenør med gadefejning og rensning af rendestensbrønde som speciale.

Oprindeligt blev han uddannet mekaniker og havde ingen planer om at etablere sig som selvstændig.

Han blev hentet til fejemaskinfabrikken Beam i Them ved Silkeborg for at vedligeholde maskinerne i virksomhedens entrepenørafdelingen, og da den senere blev solgt fra, fulgte Kai Verner Kristensen med over til de nye ejere som leder af entrepenørdelen.

​​

I 1992 havde konkurrencesituationen imidlertid ændret brancen markant, og virksomheden blev solgt til et udenlandsk firma. Dette medførte ændringer, som gjorde, at Kai Verner overvejede at starte sit eget firma. 

Han fik samtidig en henvendelse fra én af de store kunder, som var interesseret i et samarbejde med ham, hvis han startede sin egen virksomhed. Resultatet var en langtidskontrakt med kunden, og Dan Sweep var en realitet.

I dag omfatter vognparken 30 fejebiler, 8 brøndrensingsbiler 3 vandingsbiler til fejning, brøndrensing og vanding af træer i hele Danmark.

Hovedaktiviteten er opsugning af asfalt efter asfaltfræsere. I sommerhalvåret er ca. 15 biler fast beskæftiget med asfaltarbejde og tømning af rendestensbrønde for firmaerne Colas, ARKIL, Pankas, SR Gruppen, Dob, NCC med flere. De øvrige fejebiler fejer gader og veje for flere kommuner og fordelt over hele Jylland og Fyn.

Foruden fejearbejde for kommunerne har Dan Sweep en række andre kunder med store asfalterede udendørsarealer. Det drejer sig bl.a. om virksomheder som Dansk Transportcenter og Danfoss.

Ud over fejningen har Dan Sweep 8 biler, der renser rendestensbrønde for nogle af Vestdanmarks kommuner og amtskommuner.​

✓ Dan Sweep A/S har mere end 30 års erfaring i branchen

Med over 40 biler er vi i stand til at dække hele Danmark på dag til dag basis​

✓ Kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau

Indhent et uforpligtende tilbud!

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 86 86 91 61 eller sende en e-mail til kai@dansweep.dk Du kan også benytte vores kontaktformular.

​Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

CVR: ​27663605​

Kontakt os

Brøndrensning Kai Verner: 20 70 28 66

Fejning Anders: 20 43 44 33

E-mail: kai@dansweep.dk

E-mail: anders@dansweep.dk

​Faktureringsmail: faktura@dansweep.dk

Dan Sweep A/S

Viborgvej 35, Pårup,

7442 Engesvang

Klik her for rutevejledning